Ελλάδα

Τα ερωτήματα πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

21.05.2020 | 17:05 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα» αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

«Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ. όπως γιατί έγινε στο γραφείο της η επίθεση όπου η κοπέλα εμφανιζόταν σταθερές ώρες, και όχι στο σπίτι της ή κάπου αλλού. Τα γραφεία της εταιρίας άνοιξαν στις 18 Μαΐου. Άλλο ερώτημα είναι το γιατί το έκαναν με κόσμο και όχι σε κάποιο απόμερο μέρος», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Ακόμη αναζητούν ποιες ήταν οι κινήσεις της γυναίκας, πώς μπήκε και πώς διέφυγε. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε και ρώτησε προς τα πού κατευθύνθηκε η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Δεν έχει βρεθεί το δοχείο με το καυστικό υγρό. Δεν το άφησε πίσω της», πρόσθεσε.

«Θεωρούν ότι σχετίζεται με τον χώρο το συγκεκριμένο η γυναίκα αυτή. Γιατί φαίνεται πως ήξερε πώς να κινηθεί. Το είχε σκεφτεί όλο αυτό. Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορηθεί και για κάποιες προστριβές της 34χρονης πριν χρόνια και ψάχνουν να δουν από μαρτυρίες από το προσωπικό της περιβάλλον τι έχει συμβεί», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.