Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία της φρικτής πράξης

21.05.2020 | 13:19 Eνσωμάτωση

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε μια 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα .

Σύμφωνα με την ίδια δράστης της επίθεσης είναι μια άλλη γυναίκα η οποία της έστησε καρτέρι στην είσοδο του χώρου εργασίας της.

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εγκαύματα στο 20% του σώματός της,  ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όρασή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλου, το ενδιαφέρον της Αστυνομίας εστιάζει « στο γεγονός ότι η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης ασφαλιστικής συμβούλου έγινε στην είσοδο του γραφείου της, όπου εμφανιζόταν σταθερές ώρες, κι όχι οπουδήποτε αλλού όπως στο σπίτι της στο Μοσχάτο, σε μέρη όπου σύχναζε κλπ. Αυτό μας δημιουργεί έναν συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων. Εξετάζουμε ακόμη το βιντεοληπτικό υλικό από γειτονικές κάμερες, ωστόσο δεν έχουμε μέχρι στιγμής σαφή εικόνα των κινήσεων της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι και αν είχε συνεργό. Εχουμε εξετάσει δύο άνδρες από το προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υπήρχαν διενέξεις, αντιζηλίες και με την εμπλοκή άλλων προσώπων. Χωρίς και πάλι να υπάρχει αποσαφήνιση. Σε σχετικές καταθέσεις υπήρξε από συγγενείς της 34χρονης και υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες για πιθανή προστριβή με άλλη γυναίκα για προσωπικούς λόγους. Ολα αυτά όμως διερευνώνται. Ισως η εξιχνίαση της υπόθεσης να μην αργήσει».

Σε αυτή την επισήμανση προχώρησε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που παρακολουθεί την εξέλιξη της επίθεσης με καυστικό υγρό -το πρωί της Τετάρτης- εναντίον της 34χρονης γυναίκας στη οδό Θησέως στην Καλλιθέα