Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Προσωπικές διαφορές «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

21.05.2020 | 21:03 Eνσωμάτωση

Όλες τις πληροφορίες για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα αξιολογούν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τη μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε. Η κοπέλα δίνει μάχη για να μη χάσει το μάτι της, ενώ όσα εξιστορούν αυτόπτες μάρτυρες είναι πράγματι συγκλονιστικά.

Τα ίχνη της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη χειρουργική μάσκα, που έστησε καρτέρι θανάτου στην 34χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα, ρίχνοντας της βιτριόλι στο πρόσωπο, αναζητά η αστυνομία.

Η 34χρονη έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και δίνει μάχη για να μην χάσει το μάτι της.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει το κινητό της 34χρονης, όπου εξετάζεται εάν υπάρχουν απειλητικά μηνύματα, βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί παράλληλα εκτιμούν ότι το κίνητρο της μαυροντυμένης γυναίκας με το βιτριόλι, είναι προσωπικές διαφορές ή ερωτική αντιζηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης στους αστυνομικούς: «δεν ξέρω ποιος μπορεί να μου επιτέθηκε. Ήταν γυναίκα, αλλά δύσκολα θα μπορούσα να την αναγνωρίσω, ήταν άγνωστη και με αιφνιδίασε. Δεν έχω διαφορές με κανέναν ούτε με έχει απειλήσει κανείς».

Η 34χρονη νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.