Ελλάδα

Οδοιπορικό του MEGA στις μικρές Κυκλάδες

20.05.2020 | 20:21 Eνσωμάτωση

Το MEGA συνεχίζει το οδοιπορικό στη νησιωτική Ελλάδα, δίνοντας φωνή στις μικρές Κυκλάδες, σε αυτά τα μικρά διαμάντια του Αιγαίου, που αγάπησαν οι ξένοι και οι Έλληνες τουρίστες. Κουφονήσια, Ηρακλειά και Σχοινούσα περιμένουν με αγωνία το αύριο και υπόσχονται σε όσους τα επιλέξουν αξέχαστες διακοπές.

Οι μικρές Κυκλάδες… με υπέροχες παραλίες βγαλμένες από card postal και γραφικές Χώρες, και υπέροχες παραλίες προσφέρουν ήρεμες διακοπές ανάμεσα σε μεγαθήρια του τουρισμού όπως η Νάξος και η Πάρος. 

Η Ηρακλειά είναι απέναντι από την Νάξο. Στο νησί μπορεί να απολαύσει κάποιος την απόλυτη γαλήνη και ηρεμία του Αιγαίου. Οι κάτοικοι προσμένουν πως και πως τους τουρίστες, για να βγάλουν τα σπασμένα της καθυστερημένης έναρξης της σεζόν.

Το ίδιο σκηνικό γαλήνης στη Σχοινούσα. Η ηρεμία του τοπίου , το απέραντο γαλάζιο και το ζεστό χαμόγελο των κατοίκων συμβάλλουν στην απόλυτη απόλαυση του τοπίου και της θάλασσας.

Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά και περιμένουν. Τα ξενοδοχεία κάνουν εντατικές εργασίες για να προλάβουν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Οι νησιώτες που έχουν μάθει να παλεύουν μέσα στις αντιξοότητες έχουν έμφυτη αισιοδοξία και εκτιμούν ότι θα ξεπεράσουν την κρίση.

Στα Κουφονήσια οι διαστάσεις του χώρου και του χρόνου διαφέρουν. Όσοι τα επιλέγουν για τις διακοπές τους δεν χρειάζονται ούτε ιδιαίτερα ρούχα, ούτε αυτοκίνητο γιατί όλα είναι δίπλα.  

Η ηρεμία, η χαλάρωση και το κολύμπι στα γαλαζοπράσινα νερά μαζί με την φιλόξενη διάθεση των κατοίκων προσφέρουν ξεκούραση και ξεγνοιασιά, χωρίς τις έγνοιες της πόλης.

Τα βασικά έσοδα προέρχονται από τον τουρισμό και όλοι αγωνιούν για την επόμενη μέρα ενώ ταυτόχρονα τρέχουν να ετοιμαστούν για να ανοίξουν.