Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Το ενδιαφέρον μιας γυναίκας βοήθησε στην ανακάλυψη του παππού-«τέρατος»

18.05.2020 | 11:32 Eνσωμάτωση

Αποτροπιασμό προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η περίπτωση του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε στις τέσσερις εγγονές του, ηλικίας από 9 έως 16 ετών.

Η σχετική καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δρομολογήθηκαν οι αντίστοιχες  διαδικασίες από τις αρμόδιες αρχές.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σχολίασε την υπόθεση στο «MEGA Mag». 

Όπως εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος, μια γυναίκα έδωσε μάχη για να αποκαλυφθούν όσα έκανε ο ηλικιωμένος.

Έτσι, μια μέρα, η ανώνυμη κυρία, η οποία είχε παρακολουθήσεις τις αποτρόπαιες πράξεις του άνδρα, παραμέρισε το ένα από τα κοριτσάκια που φέρεται να κακοποιούσε ο ηλικιωμένους, και του εξήγησε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι καλό.

Το παιδάκι θεωρούσε ότι είναι φυσιολογικό γιατί ο παππούς του έκανε τις πράξεις που έκανε.

Άμεσα, η γυναίκα, ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο με τη σειρά του, επικοινώνησε με την Ασφάλεια Ανηλίκων στην Θεσσαλονίκη, κι έτσι εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

«Δεν αποδεικνύεται εύκολα ότι ένας παππούς αγκαλιάζει το εγγονάκι του και δεν είναι κάτι άλλο» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, τονίζοντας πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» προτίθεται να στηρίξει τα ανήλικα κορίτσια.

«Ενώ δεχόμαστε πολλές αναφορές, όταν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση, δεν εξιχνιάζεται εύκολα η υπόθεση και δύσκολα φτάνουν στη δικαιοσύνη» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος.