Αθλητικά

Μεγάλος διαγωνισμός της εκπομπής «Γυμναστική… από σπίτι»

18.05.2020 | 12:04 Eνσωμάτωση

Για να γυμναζόμαστε σωστά και με ασφάλεια χρειαζόμαστε τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια.

Για αυτό και η εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς κάθε εβδομάδα, να κερδίσουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 18.05 και θα «τρέχει» μέχρι την Πέμπτη 28.05, για αυτό μην καθυστερείτε!

Για να μπείτε στην κλήρωση οι κανόνες είναι απλοί. Θα πρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας άσκηση από τα επεισόδια της εκπομπής, να την εκτελέσετε και να δημιουργήσετε ένα μικρό βίντεο το οποίο θα «ανεβάσετε» στον προσωπικό σας λογαριασμό σε Instagram story, βάζοντας τα hashtags  #gymapospiti και #mega και κάνοντας mention το @megatvcom και την @zoidimitrakou.  Εναλλακτικά, όσοι δεν έχουν Instagram μπορούν να στέλνουν τα βίντεό τους στο email της εκπομπής gymapospiti@megatv.com.

Οι πρώτοι δέκα τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» την Παρασκευή 22.05 και οι επόμενοι δέκα στην εκπομπή, την Παρασκευή 29.05. Οι νικητές θα ανακοινώνονται και στον προσωπικό λογαριασμό της Ζωής Δημητράκου στο Instagram @zoidimitrakou.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού παρακάτω.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας,  γιατί η προσπάθεια επιβραβεύεται!

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό

Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί θα κερδίζουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas μέσα από έναν διαγωνισμό  της Ζωής Δημητράκου και της εκπομπής που παρουσιάζει στο Mega, «Γυμναστική από… σπίτι».

1. Έπαθλο

Δέκα ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών Adidas θα δίνονται στους 10 νικητές ανά εβδομάδα, οι οποίοι θα αναδεικνύονται κατόπιν κλήρωσης.

2. Διάρκεια

Ως διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 18/5/2020  έως και την 28/05/2020.

3. Δικαίωμα συμμετοχής – Προϋποθέσεις

3.1 Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, προϋποθέτει όπως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λογαριασμό (account) και αληθινό προφίλ (profile) στο Instagram (με αποδοχή όρων και προϋποθέσεων από το Instagram). Εάν αποδειχθεί πως ο λογαριασμός (account) ή το προφίλ (profile) είναι ψευδής, τότε οι συμμετέχοντες, εξαιρούνται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, και οποιεσδήποτε αξιώσεις για έπαθλα του Διαγωνισμού θα είναι άκυρες.

3.2 Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να «ανεβάσουν» story στο Instagram, κάνοντας μία από τις ασκήσεις που δείχνει η Ζωή Δημητράκου στην εκπομπή που προβάλλεται την ίδια μέρα ή μία από τις ασκήσεις που έχει κάνει σε παλιότερες εκπομπές, βάζοντας τα hashtags #gymapospitiκαι #mega και κάνοντας mention το @megatvcom και τη @zoidimirakou. Εναλλακτικά, όσοι δεν έχουν Instagram μπορούν να στέλνουν τα βίντεό τους στο email της εκπομπής gymapospiti@megatv.com.

3.3 Η εγκυρότητα των συμμετοχών θα ελέγχεται και θα δύναται να αποκλειστεί οιονδήποτε συμμετέχοντας η συμμετοχή του οποίου δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Διαδικασία – κλήρωση

4.1  Η έναρξη του διαγωνισμού για την πρώτη δεκάδα νικητών θα γίνει τη Δευτέρα,18 Μαΐου 2020,  και ώρα 11:20 και η λήξη του την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020  και ώρα 16:00.H ανακοίνωση της πρώτης δεκάδας νικητών θα γίνει την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι». Η έναρξη του διαγωνισμού για τη δεύτερη δεκάδα νικητών θα γίνει την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020  και ώρα 16:01 και η λήξη του την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 και ώρα 16:00 και η ανακοίνωση  της δεύτερης δεκάδας νικητών θα γίνει την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι».

4.2 Τα βίντεο των έγκυρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του θα συγκεντρώνονται σε ένα ipad, και στο τέλος της κάθε εβδομάδας η Ζωή Δημητράκου θα κάνει μια τυχαία κλήρωση. Οι 10 τυχεροί, που θα ανακηρύσσονται μετά από τυχαία επιλογή, θα ανακοινώνονται από την Ζωή Δημητράκου στην εκπομπή και στον προσωπικό της λογαριασμό και θα παίρνουν ως έπαθλο τα αθλητικά παπούτσια. Συνολικά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αναδειχθούν διαδοχικά 20 νικητές.

4.3 Tα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στην ως άνω εκπομπή και σε βίντεο στο Instagram  της Ζωής Δημητράκου. Οι χρήστες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό  συναινούν να προβληθεί το βίντεο που έχουν ανεβάσει στο instagram ή έχουν στείλει στο megatv.com, και στον αέρα της εκπομπής «Γυμναστική από… σπίτι».

4.4 Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την παραγωγή της εκπομπής «Γυμναστική… από σπίτι» και πιο συγκεκριμένα την κα Ελένη Παναγοπούλου στο τηλ. 2107547000 εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Με την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού επάθλου.

4.5 Τα πιο πάνω έπαθλα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα ή και με οποιαδήποτε άλλα προϊόντα ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

5. Προσωπικά Δεδομένα

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους ως άνω.

6. Τροποποίηση Όρων. Οι παρόντες όροι δύνανται να τροποποιηθούν (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

7. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.