Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

18.05.2020 | 13:51 Eνσωμάτωση

Σοκαριστική η συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στον Καναδά κατά τη διάρκεια επιδείξεων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η πιλότος, ενώ στο Χονγκ Κόνγκ τα μέτρα αποστασιοποίησης ξεχάστηκαν σε μία στιγμή καθώς η αίθουσα του κοινοβουλίου μετατράπηκε σε ρινγκ.

Συγκλονίζει το βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση του στρατιωτικού αεροσκάφους σε σπίτι στον Καναδά. Από την συντριβή έχασε τη ζωή της η πιλότος του αεροσκάφους, ενώ το σπίτι όπου έπεσε το αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο Χονγκ Κονγκ, το μόνο που θύμιζε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο πανδημίας ήταν οι μάσκες, καθώς οι αποστάσεις ξεχάστηκαν στο λεπτό όταν διαδηλωτές μπήκαν στο κοινοβούλιο και πέταξαν φυλλάδια, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναταραχή με βουλευτές και διαδηλωτές να έρχονται στα χέρια.

Στο Τέξας, έναν εντυπωσιακό υδροστρόβιλο «αιχμαλώτισε» στην κάμερα του κινητού του ένας περαστικός.  

Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

18.05.2020 | 06:43 Eνσωμάτωση

Μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη είχε η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός, η οποία αποπειράθηκε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και μία παρέα να επισκεφτούν μία καφετέρια.

Ωστόσο, λόγω των περιοριστικών μέτρων, η καφετέρια δεν μπορούσε να δεχτεί περισσότερα άτομα, οπότε ούτε και την ίδια με την παρέα της.

Τελικά, η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός και η παρέα της αποδείχτηκαν τυχεροί, αφού λίγο μετά την άφιξή τους έφυγε μία παρέα, και μπόρεσαν να καθίσουν.

Στο Βέλγιο, η πρωθυπουργός δεν είχε και την καλύτερη υποδοχή από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό νοσοκομείου που επισκέφθηκε, καθώς μόλις εμφανίστηκε στο χώρο το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, της γύρισαν την πλάτη, σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολλές ελλείψεις.

Στη Νέα Υόρκη, στο πάρκο του Μπρούκλιν, έφτιαξαν κύκλους στο γρασίδι ώστε ο κόσμος να μπορεί να απολαύσει το πικνίκ του, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Την ίδια ώρα, η Λατινική Αμερική αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό, μετρώντας χιλιάδες νεκρούς.