Πολιτισμός

To «ΒΗΜΑgazino» με τον Μάικλ Τζόρνταν στο εξώφυλλο – Αφιέρωμα στη Φέι Νταναγουέι

17.05.2020 | 10:04 Eνσωμάτωση

Το «BHMAgazino» που κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Μάικλ Τζόρνταν και η διευθύντρια του περιοδικού Μαργαρίτα Σφέτσα μιλά για το σημερινό τεύχος στην εκπομπή «ΜΕGA Σαββατοκύριακο».

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας των Chicago Bulls με την μυθιστορηματική ζωή, βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας μέσα από μια σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, η οποία προβάλλεται στο Netflix με τεράστια επιτυχία.

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Jason Hehir καταγράφει ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά είδωλα του πλανήτη, σε μια τεράστια ομάδα. Με ακυκλοφόρητα πλάνα από τη σεζόν 1997-1998 καθώς οι Chicago Bulls διεκδικούσαν το έκτο πρωτάθλημα ΝΒΑ σε οκτώ χρόνια.

Το «BHMAgazino» φιλοξενεί επίσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων τα υπέροχα, γεμάτα εκπληκτικά έργα τέχνης του Βασιλικού Μουσείου του Βελγίου, ένα αφιέρωμα στην «ψυχρή καλλονή» του Χόλυγουντ, Φέι Νταναγουέι, μόδα με τα καλύτερα σανδάλια του καλοκαιριού από την νεαρή Κυβέλη Γάλλια που η φήμη τους έχει φθάσει μέχρι το κοσμοπολίτικο St. Tropez και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος κάνει μια ανασκόπηση των πιο ξεχωριστών στιγμιοτύπων που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα στο ντοκιμαντέρ, ενώ ο Μάρκος Καρασαρίνης φωτίζει τις υπεράνθρωπες δυνατότητές του εντός παρκέ που συνέβαλαν στο χτίσιμο του μύθου του.