Ελλάδα

Τραγωδία στο Λουτράκι: Μυστήριο με το θάνατο τεσσάρων ανδρών σε σπηλιά

16.05.2020 | 20:46 Eνσωμάτωση

Τραγικό θάνατο βρήκαν 4 άνδρες στο Λουτράκι στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν έναν κρυμμένο θησαυρό σε μία σπηλιά σε βάθος 20 μέτρων. Στο σημείο στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, με τους πυροσβέστες να ανασύρουν τους επίδοξους χρυσοθήρες νεκρούς, λόγω των αναθυμιάσεων από γεννήτρια πετρελαίου.

Το κουβάρι του θανάτου των τεσσάρων ανδρών που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα σε στοά καταφυγίου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Λουτράκι, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές.

Το θρίλερ ξεκίνησε στη 1:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων φίλων τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ αναζητώντας τα ίχνη του και ενημερώνοντας σε ποια περιοχή θα πήγαινε.

Ταυτόχρονα με την έναρξη των ερευνών κλήθηκε και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Λόγω της επικινδυνότητας, ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με μάσκες και φιάλες οξυγόνου μπήκε στο καταφύγιο και αρχικά εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του τον έναν από τους τέσσερις φίλους. Προχωρώντας στο εσωτερικό της στοάς και σε απόσταση μερικών μέτρων οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρούς και τους άλλους τρεις άνδρες.

Οι σοροί των τεσσάρων ατόμων έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.