Πολιτισμός

Ο Λ. Πετρούνιας στην παρέα του… κουμπάρου του Χρ. Μάστορα

16.05.2020 | 01:59 Eνσωμάτωση

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε διαδικτυακά με τον Χρήστο Μάστορα, για την προετοιμασία του για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες, την δική του καραντίνα και οι δύο τους... επισημοποίησαν την κουμπαριά τους.

«Δύο γεμάτους μήνες», έκαναν να τα πουν Χρήστος Μάστορας και Λευτέρης Πετρούνιας. Ήταν πριν την καραντίνα όταν ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  

Οι δυό τους συναντήθηκαν διαδικτυακά στο MEGA. «Είχα αυτοπεποίθηση γιατί έφτασα στο 100%, και γνωρίζω πως είναι αρκετό για να κερδίσω. Οι Ο.Α. αναβλήθηκαν αλλά δεν πειράζει, του χρόνου θα είμαστε πιο έτοιμοι», τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας. 

«Όλος ο κόσμος με αυτό το μαγικό αριθμό που λέγεται 6 και το έριξε στον ερασιτεχικό αθλητισμό και ελπίζω όλοι οι Έλληνες να το κρατήσουν χωρίς την καραντίνα, για να συνεχίζουν να αθλούνται»

Όσο για τη δική του καραντίνα; «Είχα την μοναδική ευκαιρία να ζήσω ανεπανάληπτες στιγμές με την μπέμπα», ανέφερε για την κόρη του, νονός της οποίας θα γίνει ο Χρ. Μάστορας.

«Ελπίζουμε πως το λαδάκι θα φέρει την τύχη και το ταλέντο, ελπίζω να πάρει το ταλέντο που έχεις στο τραγούδι σε οποιονδήποτε τομέα»