Αθλητικά

Μο Φάρα: Έτοιμος για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο βρετανός δρομέας

16.05.2020 | 14:23 Eνσωμάτωση

Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για τον κορυφαίο αθλητή μεγάλων αποστάσεων, Βρετανό, Μo Φάρα,  ο οποίος, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 37, θέλει να διεκδικήσει του χρόνου το καλοκαίρι στο Τόκιο το πέμπτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κορυφαίος δρομέας μεγάλων αποστάσεων στοχεύει στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, παρά το γεγονός ότι είναι 37 ετών.

«Έρχομαι από το αγώνισμα του μαραθωνίου και προετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αμέσως μετά στον πρώτο χρόνο. Επομένως η αναβολή με βοηθάει αρκετά, καθώς θα τρέξω περισσότερους αγώνες» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ηλικία που άλλοι έχουν σταματήσει τον αθλητισμό, ο Βρετανός αθλητής διατηρείται σε απίστευτη φόρμα και η προοπτική των Ολυμπιακών του δίνει τεράστιο κίνητρο.

«Σαν αθλητής θέλεις να έχεις μπροστά σου μια πρόκληση, είτε αυτή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είτε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είτε μία οποιαδήποτε διοργάνωση».συμπλήρωσε.

Ο θρύλος του στίβου, Μο Φάρα, έχει τέσσερα χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έξι στα Παγκόσμια Πρωτάθλημα στίβου.