Ελλάδα

Αποστολή στη Σκιάθο: Το MEGA στο νησί του Παπαδιαμάντη

16.05.2020 | 20:13 Eνσωμάτωση

Το MEGA συνεχίζει και σήμερα το οδοιπορικό στη νησιωτική Ελλάδα, παραμένοντας στην ξεχωριστή Σκιάθο, όπου οι κάτοικοί της αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Άδειο από τους τουρίστες, που, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, γέμιζαν τις 65 παραλίες του, το νησί του Παπαδιαμάντη προετοιμάζεται και ελπίζει.

Η Σκιάθος προετοιμάζεται να υποδεχτεί τους τουρίστες. Τουλάχιστον όσους καταφέρουν να φτάσουν φέτος στο νησί.

Εκτός από τους ξενοδόχους και τους ανθρώπους της εστίασης, υπάρχουν πολλοί ακόμη επαγγελματίες που αγωνιούν για το φετινό καλοκαίρι.

Η Γιαννούλα έχει το καΐκι της, την «Αρτέμιδα», παρκαρισμένο στο καρνάγιο και ανυπομονεί να το ρίξει στη θάλασσα. Δώδεκα επιβάτες χωράει η Αρτέμιδα, 6 θα πάρει φέτος.

Ο Ιάσωνας έριξε την σανίδα του στη θάλασσα, περιμένει όμως την υπουργική απόφαση για να δει πότε και πώς θα ανοίξει φέτος την επιχείρησή του.

Ο Στέφανος και ο Σταύρος, πατέρας και γιος, μαθαίνουν στους τουρίστες θαλάσσιο σκι, και τους καλούν να έρθουν φέτος στο νησί τους, να βγάλουν φωτογραφίες και να διαφημίσουν την Σκιάθο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για την Ντένυ προϋπόθεση είναι να αυξηθούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγιά και να ενισχυθεί στο σύστημα υγείας αφού οι tour operators δίνουν προτεραιότητα στα νησιά όπου οι τουρίστες νιώθουν ασφαλείς. Ωστόσο, η προετοιμασία συνεχίζεται.

Το μπαράκι της Περπέτουα είναι σημείο συνάντησης για το νησί, τα βράδια οι τουρίστες πίνουν κοκτέιλ μέχρι το πρωί.

Και η Περπέτουα περιμένει διευκρινήσεις για το πως θα ανοίξει το μπαράκι της αφού ο χώρος είναι εσωτερικός με live μουσική.

Στο νησί του Παπαδιαμάντη, στην οδό Παπαδιαμαντή κάποια μαγαζιά δεν άνοιξαν καθόλου, κάποια άνοιξαν, αλλά χωρίς τους τουρίστες το νησί θα αργήσει να πάρει ζωή.