Εν αναμονή της απόφασης στη δίκη Τοπαλούδη

Στην τελική φάση βρίσκεται η δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από δύο νεαρούς, καθώς αναμένεται από ώρα σε ώρα η απόφαση του δικαστηρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αίθουσα επετράπηκε η είσοδος σε 70 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και οι γονείς της άτυχης κοπέλας. 

Νωρίτερα, ο πατέρας του θύματος, Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε ότι περιμένει την ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί στους δράστες, σημειώνοντας ότι αν ίσχυε η θανατική ποινή θα περίμενε κάτι τέτοιο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ολοκληρώνεται σήμερα, έπειτα από 4 μήνες, καθώς ξεκίνησε στις 13 Ιανουαρίου 2020. Πραγματοποιήθηκαν 15 συνεδριάσεις, ενώ εξετάστηκαν δέκα μάρτυρες. 

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο