Ελλάδα

Χουδαλάκης στο MEGA: Η επίσπευση του ανοίγματος δεν συνοδεύτηκε με εφαρμόσιμες οδηγίες

14.05.2020 | 20:54 Eνσωμάτωση

Από τις 8 το πρωί του Σαββάτου, οι οργανωμένες παραλίες θα λειτουργούν ξανά και ο κ. Χαδαλάκης σχολίασε όλους τους κανόνες λειτουργίας που δόθηκαν.

Ανεξέλεγκτες στις ορέξεις των επιτήδειων φαίνεται πως είναι οι παραλίες. Οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μεταφέρουν ένα αλαλούμ και μια εικόνα σύγχυσης. 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουδαλάκης σχολίασε την επικρατούσα κατάσταση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κάνοντας λόγο για έλλειψη σχεδίου. 

«Όταν στις 13 του μήνα απόγευμα αποφασίζεις να ανοίξεις τις οργανωμένες παραλίες στις 16, δίνεις ελάχιστες ώρες στους ανθρώπους να προετοιμαστούν, σε τέτοιου είδους προσαρμογές, αναρωτιέμαι ποιος λαμπρός εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό και να το κάνει μάλιστα σε δύο μέρες. 

Η μόνη προειδοποίηση είναι μην ανοίξετε γιατί θα υπάρχουν βαριά πρόστιμα. 

Η εξαγγελία μιλά για 515 παραλίες. Θα βάζουν στοίχημα για το πόσοι επιχειρηματίες θα προλάβουν, η γνώμη μου είναι ότι τουλάχιστον τα μισά δεν θα ανοίξουν.

Η επίσπευση κατά 3 βδομάδες του ανοίγματος, δεν συνοδεύτηκε με κάποιες οδηγίες που να είναι εφαρμόσιμες. Υπάρχει μια έλλειψη κοινής λογικής στο πακέτο που ακούσαμε σήμερα, δεν είναι εφαρμόσιμο για αυτό και δεν θα είναι λειτουργικό»