Ελλάδα

Προετοιμάζονται για το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες πλαζ

14.05.2020 | 17:36 Eνσωμάτωση

Στην παραλία της Καλογριάς στην Αχαΐα βρέθηκε η κάμερα του MEGA προκειμένου να καταγράψει την κίνηση, την ώρα που οι θερμοκρασίες έχουν σκαρφαλώσει σε επίπεδα καλοκαιριού.

Στην περιοχή βρέθηκε νωρίτερα και περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο επέβλεπε την κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο κόσμος που επισκέπτεται την παραλία διαμαρτύρεται που δεν υπάρχουν ξαπλώστρες.

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας Μετοχίου, κ. Γιώργος Λαγός, «το σαββατοκύριακο θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην παραλία της Καλογριάς γιατί θα μαζευτεί πολύς κόσμος. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει με τις ξαπλώστρες».  

Στον παραλία ποταμός Επανομής υπάρχουν αρκετά beach bar, ωστόσο κάποια εξ αυτών δεν ανήκουν στους ΚΑΔ που έχουν ανακοινωθεί, γιατί έχουν διαφορετικές άδειες, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν πώς και αν θα λειτουργήσουν.

Όπως είπε ο κ. Γ. Γαβριηλίδης, ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου στην περιοχή, «είναι ένα περίπλοκο πράγμα για εμάς. Ξέραμε ότι ανοίγουμε 1η Ιουνίου, και εχτές μας ανακοίνωσαν ότι ανοίγουμε στις 16 του μήνα. Εμείς δεν μπορούμε να ανοίξουμε, ο ΚΑΔ δεν μας το επιτρέπει».