Αθλητικά

Επιστροφή στην πισίνα για την Εθνική πόλο ανδρών

14.05.2020 | 13:43 Eνσωμάτωση

Στα στάδια συνεχίζουν πλέον τις προπονήσεις τους οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το πρωί μπήκε για πρώτη φορά στην πισίνα και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Μάλιστα, πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε ότι θα γίνουν σήμερα ανακοινώσεις για το άνοιγμα των κλειστών γηπέδων και των ομαδικών αθλημάτων.

Έπειτα από δύο μήνες, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο, πέφτουν ξανά στο νερό. Το ανοιχτό κολυμβητήριο του Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» άνοιξε για τις προπονήσεις των διεθνών που θα γίνονται όμως, με περιορισμούς.

Όπως προβλέπει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο η σωματική επαφή και η χρήση μπάλας δεν επιτρέπονται ακόμη, στην πισίνα υπάρχουν τα χωρίσματα για τις διαδρομές της κολύμβησης αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι επανήλθαν στην επαφή με το νερό.

Επιστροφή στις προπονήσεις και για την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη που έκανε για πρώτη φορά άλματα με κοντάρι, στο στάδιο της Φιλοθέης.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου έπιασε και αυτή όργανα και έκανε βάρη, ενώ στο γυμναστήριο μπήκε και η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα.