Ελλάδα

Προβλήματα και στον κλάδο της οργάνωσης γάμων έφερε ο κορωνοϊός

13.05.2020 | 20:48 Eνσωμάτωση

Ανατροπή στα σχέδια πολλών μελλονύμφων έφερε ο κορωνοϊός, καθώς δεν ήθελαν να τελέσουν τους γάμους τους στο ασφυκτικό περιβάλλον της καραντίνας. Τώρα που τα πράγματα φαίνεται πως μπαίνουν σε μια σειρά, τα νέα ζευγάρια δυσκολεύονται να βρουν ημερομηνίες, ενώ οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο κοιτάζουν πώς θα ορθοποδήσουν.

Ένα βήμα πριν από την εκκλησία η ανατροπή των σχεδίων, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Πολλές είναι οι νύφες που προσπαθούν να βρουν νέες διαθέσιμες ημερομηνίες. 

Η φετινή σεζόν είναι πολύ δύσκολη για τις αίθουσες εκδηλώσεων και τα κτήματα δεξιώσεων, καθώς  ακυρώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Η σεζόν είναι χαμένη μας λέει ο κ. Βουλγαράκης. Όποιες εκδηλώσεις τελικά γίνουν, θα γίνουν με το ένα τρίτο των καλεσμένων.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που έχει προκληθεί με την επιστροφή των προκαταβολών και αρκετοί είναι εκείνοι που θα χρειαστούν, όπως λένε, δάνειο για να μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης ιδιοκτήτων κτημάτων, Κωνσταντίνο  Καραμήτσο, στα κτήματα υπάρχει η δυνατότητα των μεγάλων αποστάσεων για την ασφάλεια των καλεσμένων. 

Η ένωση φωτογράφων προτείνει να γίνονται τα μυστήρια και καθημερινές.

Η τέλεση θρησκευτικών τελετών θα γίνεται και σε υπαίθριους χώρους, όπου θα ισχύουν οι γενικοί κανόνες περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων.