Αθλητικά

Οι παίκτες της Μπάγερν δίνουν οδηγίες για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού

13.05.2020 | 20:56 Eνσωμάτωση

Στις 13 Ιουνίου όρισαν τα μέλη της επιτροπής του Ιταλικού πρωταθλήματος την επανεκκίνηση της σεζόν, μετά τη συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας. Απομένει η έγκριση της κυβέρνησης. Στη Γερμανία μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο και οι ποδοσφαιριστές εξοικειώνονται με τους κανόνες υγιεινής που θα κληθούν να ακολουθήσουν.   

Ο Νταβίντ Αλάμπα, ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Σερζ Γκνάμπρι φορούν σωστά τη μάσκα τους, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δείχνει ποιος είναι ο λάθος τρόπος.

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν ρίχνει πετυχημένα μία μπαλίτσα σε ένα καλάθι και το χαίρεται χωρίς να ακουμπήσει το πρόσωπό του.

Ενώ ο Γκνάμπρι πλένει τα χέρια του για 30’’. Ο Λεβαντόφσκι φτερνίζεται καλύπτοντας με τις παλάμες του το πρόσωπό του και ο Αλάμπα τού δείχνει ποιος είναι ο σωστός dab τρόπος.

Τέλος, ο Γκνάμπρι και ο Κίμιχ κάθονται στον καναπέ τηρώντας την απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσά τους.

Όλα αυτά φυσικά σε βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η Μπάγερν και το οποίο δείχνει τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να τηρούνται από όλους.

Η ομάδα της Βαυαρίας προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 16 Μαΐου και την αναμέτρηση με την Ουνιόν στο Βερολίνο.

Όλες οι ομάδες μπαίνουν σε καραντίνα σε προπονητικά κέντρα και ξενοδοχεία, ώστε να περιορίσουν τις αρνητικές συνέπειες από τη διασπορά του κορωνοϊού.