Ελλάδα

Με μειωμένο προσωπικό θα λειτουργήσουν από το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες

13.05.2020 | 17:50 Eνσωμάτωση

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες της χώρας, εν αναμονή και της δεύτερης φάσης του καύσωνα, με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμα και τους 40 βαθμούς.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Βλαβιανό, μισθωτή οργανωμένης πλαζ, ο κόσμος που πάει στις παραλίες θα είναι αρκετός, ωστόσο αναμένουν ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για να οργανωθούν.

«Περιμένουμε αρκετό κόσμο, αλλά και τις ανακοινώσεις από την πολιτεία για να μπορέσουμε να οργανωθούμε».

Οι αποστάσεις που θα έχουν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες μεταξύ τους θα είναι γλυρω στα τέσσερα μέτρα, ενώ τα μπιτσ μπαρ δε θα έχουν μουσική και δε θα σερβίρουν αλκοόλ.

Ο κ. Βλαβιανός τόνισε πως το προσωπικό που θα απασχολήσει φέτος θα είναι λιγότερο από πέρσι, καθώς και ο κόσμος που θα εξυπηρετήσει αναμένεται να είναι λιγότερος.

Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε ότι το οικονομικό πλήγμα της πανδημίας δεν είναι ακόμη γνωστό στην ολότητά του, αλλά είναι κάτι που θα επηρεάσει όλους μας.

«Το οικονομικό αποτέλεσμα της πανδημίας δεν το έχουμε δει σε πλήρη εξέλιξη, είναι κάτι το οποίο θα μας κλυδωνίσει συνολικά όλους».

Ο κ. Κωνσταντέλλος τόνισε ότι έπρεπε να δοθεί χώρος, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν οι εικόνες που είδαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις ελεύθερες παραλίες.