Ελλάδα

Αυτοψία του MEGA σε πλοίο της γραμμής Μύκονος – Ραφήνα

13.05.2020 | 20:16 Eνσωμάτωση

Αν και η τήρηση των μέτρων προστασίας ήταν σχολαστική και οι συστάσεις του πληρώματος για αποφυγή του συνωστισμού συνεχείς, οι επιβάτες της γραμμής Μύκονος – Τήνος- Άνδρος - Ραφήνα είχαν δικό τους υγιειονομικό πρωτόκολλο.

Χωρίς μάσκες κυκλοφορούν στο πλοίο επιβάτες της γραμμής Μύκονος – Τήνος- Άνδρος Ραφήνα, όπως καταγράφει η κάμερα του MEGA.

Οι επιβάτες σκαρφίζονται δικαιολογίες για να αποφύγουν τη χρήση της μάσκας που έιναι υποχρεωτική.

Παρά το γεγονος ότι γίνονται ισχυρές συστάσεις από το προσωπικό για χρήση μάσκας σε ολους τους χωρους εντος του πλοίου κάποιοι φαίνεται πως τις αψηφούν

Πριν επιβιβαστούν στο πλοίο όλοι τους πέρασαν από τη διαδικασία της θερμό μέτρησης. Το προσωπικό τους έκανε συστάσεις να μη συνωστίζονται κατά την είσοδο τους στο πλοίο. Κατά την επιβίβαση όλοι τους συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο σχετικά με τον κορωνοϊό.

Γενικός κανόνας να τηρούνται οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου και στα αεροπορικα καθίσματα εντος του πλοίου αλλα και στο κατάστρωμα μια θέση θα πρέπει να είναι κατειλημενη και μια κενή. Στις καμπίνες επιτρέπεται μόνο ένα άτομο εκτός αν πρόκειται για οικογένεια η ζευγάρι.