Ελλάδα

Πρεμιέρα για τους μαθητές της γ’ λυκείου – Τι λέει μαθήτρια στο MEGA

11.05.2020 | 17:57 Eνσωμάτωση

Στα θρανία επέστρεψαν σήμερα οι μαθητές της γ’ λυκείου, σε διαφορετικές ωστόσο αίθουσες, προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα.

Πολλοί ήταν οι μαθητές που επέλεξαν να μην επιστρέψουν στο σχολείο, από φόβο για τον κορωνοϊό αλλά και γιατί όπως λένε δεν έχουν να κερδίσουν κάτι τις λίγες μέρες που θα αυτό θα λειτουργήσει.

Σύμφωνα με την Βασιλική Καρρά, μαθήτρια της γ’ λυκείου, η ίδια πήγε σήμερα στο σχολείο για να καταθέσει τη δήλωση για τις πανελλήνιες και αυτήν για τη δικαιολόγηση των απουσιών της, αφού δεν σκοπεύει να ξαναπάει στο σχολείο.

«Πιστεύω πως οι 15 μέρες που έχουν μείνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, δε θα μου προσφέρουν κάτι και η προετοιμασία μου θα γίνει καλυτέρα μένοντας σπίτι και διαβάζοντας».

Παρόμοια τακτική με αυτήν της Βασιλικής, θα ακολουθήσουν και αρκετοί συμμαθητές της, οι οποίοι θα προτιμήσουν να μείνουν σπίτι και να κάνουν μαθήματα μέσω του φροντιστηρίου τους.

«Στο φροντιστήριο συνεχίζουμε να κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα ακόμα. Στο φροντιστήριο τα μαθήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά όσον αφορά το σχολείο».