Ελλάδα

Μεγάλες ουρές στα καταστήματα της ΔΕΗ – Ανύπαρκτες οι αποστάσεις ασφαλείας

11.05.2020 | 17:29 Eνσωμάτωση

Ατελείωτες ήταν οι ουρές που σχηματίστηκαν από το πρωί σήμερα σε πολλά υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, με τους καταναλωτές να τρέχουν να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με τη Σοφία Δήμτσα, διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας ΔΕΗ, οι πελάτες δεν χρειάζεται να πηγαίνουν στα καταστήματα προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, αφού μπορούν να κάνουν χρήση του τηλεφωνικού κέντρου αλλά και της ιστοσελίδας της εταιρείας. 

«Άνοιξαν περισσότερα από 100 καταστήματα. Σε όλα είχαμε ουρές, σε όλα όμως τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας».

Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το κατάστημα της Αριστείδου, οπού ο κόσμος αγνοώντας τα μέτρα προστασίας, συνωστίστηκε έξω από το κατάστημα.

Η κ. Δήμτσα τόνισε πως οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν χρήση του τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ, αν δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, με χρήση χρεωστικής κάρτας και του αριθμού πληρωμής, χωρίς καμία προμήθεια.

Η ΔΕΗ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει έρθει σε επαφή με όλους τους μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, προκειμένου να μειώσουν το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής της εταιρείας, με την πρώτη εταιρεία να έχει ήδη ανταποκριθεί.