Κόσμος

Η πανδημία άλλαξε τη διασκέδαση: Μόδα τα drive-in πάρτι

11.05.2020 | 20:39 Eνσωμάτωση

Η πανδημία αλλάζει και την ψυχαγωγία... Τα ντράιβ ιν πάρτυ στη Γερμανία έχουν γίνει μόδα, όπως και οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες διασκέδασης στην Ίμπιζα.

Ντι τζέι με μάσκες και θαμώνες μέσα στην ασφάλεια των αυτοκινήτων τους.Τα ντράιβ ιν πάρτι που διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Γερμανίας, γράφουν ιστορία.

Στο ίδιο κλαμπ, πριν ξεσπάσει η πανδημία χιλιάδες νέοι διασκέδαζαν σε απόσταση αναπνοής. Όμως στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, η ψυχαγωγία αλλάζει μορφή.

Είναι απομονωμένοι ανά δύο άτομα σε κάθε αυτοκίνητο, αλλά το αίσθημα της κοινότητας είναι τεράστιο. Ακόμη και όταν πατάνε κόρνα, οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά.

Μεγάλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Ευρώπης προσαρμόζονται στη νέα εποχή. Στην Ίμπιζα έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής, δημοφιλή κλαμπ διοργανώνουν πάρτι σε πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης.

Στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, οι επιχειρηματίες φάνηκαν εξίσου ευρηματικοί. Ημίγυμνες χορεύτριες υποδέχονται τους πελάτες που κάνουν ουρά για να παρουν takeaway φαγητό και ποτό.

Όπως και να ‘χει, η πανδημία άλλαξε τους όρους της διασκέδασης, όπως άλλαξε τη ζωή μας.