Ελλάδα

ΔΕΗ-Αριστείδου: Ανοιχτό το κατάστημα μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι

11.05.2020 | 09:17 Eνσωμάτωση

Ανοιχτό έως ότου να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες που βρέθηκαν στις ουρές θα παραμείνει το υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τη Σοφία Δήμτσα.

Σχεδόν χίλια άτομα συνωστίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο καταστημα της ΔΕΗ, για να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Οι πολίτες βρέθηκαν… κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, έως ότου επενέβη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. η οποία αποσυμφόρησε τον συνωστισμό, βάζοντας τον κόσμο να κρατήσει τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Λίγο μετά το σκηνικό, που μοιάζει με υγειονομική βόμβα για τη διασπορά του κορωνοϊού, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, μίλησε στο «MEGA Mag».

Σύμφωνα με την κ. Δήμτσα, η ΔΕΗ πήρε τα μέτρα που απαιτούνταν στο εσωτερικό των καταστημάτων, και προειδοποίησε τους πολίτες ότι η επαναλειτουργία της σήμερα αφορά μόνο τρεις διαδικασίες.

«Δυστυχώς στην Αριστείδου η κατάσταση δεν πήγε όπως αναμενόταν. Έπρεπε να ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας για να τηρηθούν οι αποστάσεις Δύσκολο όταν ο πολίτης δεν θέλει να προστατέψει τον εαυτό του, να προστατευτεί. Είναι μεγάλο ζήτημα και ατομικής ευθύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε, ότι οι καταναλωτές της ΔΕΗ μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους είτε μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης είτε τηλεφωνικά, χωρίς επιπλέον κόμιστρα.

«Δώσαμε ότι δυνατότητα υπάρχει για να μείνει ο πελάτης σπίτι και να μη συνωστιστεί σε καμία ουρά» τόνισε, προσθέτοντας πως, δεδομένων των συνθηκών, δεν θα κοπεί το ρεύμα σε κανέναν, εάν μείνει μια εβδομάδα απλήρωτο.