Ελλάδα

Σε τροχιά επανεκκίνησης τα εμπορικά καταστήματα

10.05.2020 | 19:56 Eνσωμάτωση

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το άνοιγμα των καταστημάτων την Δευτέρα 11 του μήνα, με τους ιδιοκτήτες να προετοιμάζουν τις επιχειρήσεις τους για να δεχτούν τους πελάτες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. 

Όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα πλησιάζει η δεύτερη φάση για την άρση των μέτρων και σήμερα Σάββατο οι περισσότεροι βρέθηκαν να ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες των επιχειρήσεων τους για να είναι έτοιμοι για το κοινό την Δευτερά. 

Χαμογέλα αισιοδοξίας και ενθουσιασμός που θα ξαναβρεθούν στις θέσεις τους για εξυπηρετήσουν τούς πελάτες τους.

Όπως και στην πρώτη φάση έτσι και σε αυτή τα μετρά προστασίας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο .Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι 2 μήνες δεν πρόκειται να συμπληρωθούν και το μονο που ελπίζουν είναι από δω και περα να τηρηθούν τα μέτρα για να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα.

Σε πολλές περιπτώσεις μέχρι τώρα ο πελάτης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν τα αγοράσει τι γίνεται όμως με την νέα κανονικότητα

Μετα καραντινα εποχη εχει έρθει και οι πολιτες κανουν μια βολτα στις βιτρινες των μαγαζιων …Καποιοι δηλωνουν πως περιμενουν το ανοιγμα πως και πως για καποιους αλλοι οχι .

Το ωράριο των καταστημάτων θα είναι Δευτέρα έως Παρασκευή? από τις ?7:00? έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις ?7:00 έως τις 20:00?.

Αυστηρές θα είναι οι κυρώσεις για οσους δεν συμμορφωθούν με τους κανόνες λειτουργίας.