Ελλάδα

Αποσύρθηκε το σποτ με τον Χρήστο Λούλη μετά τις αντιδράσεις για σεξισμό

10.05.2020 | 20:17 Eνσωμάτωση

Το σποτ της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας με το Χρήστο Λουλη αποσύρθηκε άμεσα μετά τις αντιδράσεις και την κριτική, για σεξισμό... ενώ αντικαταστάθηκε με αυτό της Κατερίνας Λέχου. 

Αυτό είναι το σποτ της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας για την αποφυγή του συνωστισμού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη που αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις για σεξισμό.

Η σύντροφός του, του ζητά να πάνε βόλτα στην πλατεία όπου θα είναι ΟΛΟΙ… και αυτός την βάζει στη θέση της.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην καμπάνια μιλά στο MEGA για μια υστερία πολιτικής ορθότητας ωστόσο συμφωνεί ότι ορθώς αποσύρθηκε…

Η Ελπίδα Κόκκοτα, μέλος μη κυβερνητικής οργάνωσης που στηρίζει 5000 γυναίκες έστειλε επιστολή διαμαρτυριας στον Νίκο Χαρδαλιά ζητώντας του να αποσύρει το «σεξιστικό» όπως το χαρακτηρίζει σποτ.

Θέση πήρε με ανάρτηση του στο FB ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, αναφέροντας ότι επειδή η εντύπωση περί σεξισμού, όσο και αν αδικεί τις προθέσεις της Πολιτικής Προστασίας, δεν θα ήθελαν να υπάρχει, ούτε ως υπόνοια, το απέσυραν..

Ο στόχος της καμπάνιας της ΓΓΠΠ ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του.

Ο κύριος Χαρδαλιάς απάντησε προσωπικά και στην επιστολή της μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Στο δεύτερο σποτ πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Λέχου.

Υπουργείο και καλλιτέχνες δηλώνουν πως στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού.