Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο» της Λευκίμμης

10.05.2020 | 20:25 Eνσωμάτωση

Σοκάρουν οι καταγγελίες για βιασμό από ένα κατ' εξακολούθηση βιαστή στην Κέρκυρα ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, έχοντας εκτίσει μειωμένη ποινή για πολλαπλούς βιασμούς. Εντύπωση προκαλεί ότι ο δράστης -μετά την αποφυλάκισή του- σε τηλεοπτική του συνεντυεξη, δήλωνε μετανοιώμενος και ακίνδυνος...

Καταγγελία-σοκ φέρεται να έχει κάνει 34χρόνη γυναίκα στις αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι απήχθη και βιάστηκε επανειλημμένα από τον «δράκο» της Κέρκυρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για επιθέσεις σε βάρος Βρετανίδων τουριστριών στην περιοχή και αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση ευνοϊκών διατάξεων. Ο άνδρας αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Μετά την αποφυλάκιση του είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο Διονύση Μάμαλο στο Corfutv και είχε δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του.

«Έχω μετανιώσει πολύ, έχω κλάψει και έχω μετανιώσει. Απλά δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και να αλλάξω τα πράγματα…Ζω στον κάβο, δεν μου δίνει κανείς δουλειά. Μία πεινάω, μία δεν έχω τσιγάρα. Με έχουν γραμμένο όλοι».

Ο 47χρόνος σήμερα άνδρας είχε δηλώσει πως δεν πρέπει να τον φοβάται κανείς αν και είχε παραδεχθεί τους βιασμούς δύο γυναικών, λέγοντας: «Δεν πρέπει να φοβάται κανένας. Έπινα σκληρά ναρκωτικά και τα έχω κόψει. Το μόνο που κάνω που και που είναι κανένα τσιγάρο,χασίς. Να μην φοβάται κανένας».

Ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Κώστας Λέσσης, μιλώντας στο Mega επισημαίνει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος και το νομοθετικό πλαίσιο για αυτές τις πράξεις πρέπει να είναι πιο αυστηρό.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές εξετάζουν την καταγγελία της γυναίκας αλβανικής καταγωγής πως έπεσε θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον άνδρα με την υπόθεση να βρίσκεται στο στάδιο της αστυνομικής διερεύνησης και να αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.