Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή βραδιά με τον Γιώργο Νταλάρα στο MEGA

09.05.2020 | 14:02 Eνσωμάτωση

Ένα διαφορετικό αφιέρωμα από τον Γιώργο Νταλάρα στον Μίκη Θεοδωράκη και τον Βασίλη Τσιτσάνη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί με τον Γιώργο Ναλάρα, σημαντικοί ερμηνευτές, φίλοι του καλλιτέχνη, ταξίδεψαν το τηλεοπτικό κοινό που γέμισαν την οθόνη με μηνύματα!

Διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπήσει όλοι οι Έλληνες και για ακόμα μια φορά απόλαυσαν με τη φωνή του σπουδαίου τραγουδιστή.

Συγκινητικές ερμηνείες, λόγια βγαλμένα από την καρδιά του και εκλεκτούς καλεσμένους είχε αυτή η βραδιά που αγαπήθηκε από χιλιάδες τηλεθεατές.

«Ευτυχώς περάσαμε από την καραντίνα, ας πούμε ότι τα δύσκολα περάσανε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος άνοιξε την τηλεοπτική του συναυλία, μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, λίγο μετά τις 23:00, με το τραγούδι «Από το παράθυρό σου», σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από την θεατρική παράσταση «Η γειτονιά των αγγέλων», αφήνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας.

Σε αυτό το ταξίδι δεν έλειπαν φυσικά οι συνοδοιπόροι, αγαπημένα πρόσωπα του ερμηνευτή αλλά και πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής εξέφρασαν την αγάπη τους στον τραγουδιστή.