Πολιτική

Δημ. Κρεμαστινός: Σε στενό κύκλο, σήμερα, η κηδεία του στη Ρόδο

09.05.2020 | 14:10 Eνσωμάτωση

Σε στενό κύκλο σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο θα γίνει η κηδεία του πρώην υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού. Ο θάνατος του καθηγητή, προκάλεσε θλίψη σε όλα τα Δωδεκάνησα, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, χάρη στην πολύχρονη πολιτική του δράση και την κοινωνική προσφορά του.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν ήταν απλά ένας από τους κορυφαίους γιατρούς της χώρας, με διεθνείς διακρίσεις, αλλά και ένα πολιτικό πρόσωπο που άφησε το στίγμα του.

Η ιατρική και πολιτική πορεία του Δημήτρη Κρεμαστινού είναι μακρά και αξιοζήλευτη, ωστόσο ένα από τα ξεχωριστά σημεία της ζωής του ήταν η σχέση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου καθώς εκτός από προσωπικός του γιατρός τις δύσκολες ημέρες της ζωής του, υπήρξε ένας από τους λίγους ανθρώπους που βρισκόταν στον στενό κύκλο της απολύτου εμπιστοσύνης του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπηρέτησε το χώρο της Υγείας και της Πολιτικής για πολλά χρόνια αφήνοντας το στίγμα του, διατηρώντας πάντα  μία αξιοπρέπεια ενώ ήταν αγαπητός από όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Το επιστημονικό και το κυριότερο μέρος του κοινωνικού έργου του καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα.