Ελλάδα

Πώς γίνεται η επίσκεψη στον οδοντίατρο την εποχή του κορωνοϊού

08.05.2020 | 18:44 Eνσωμάτωση

«Οι πελάτες πλέον δεν ξεπερνούν τους 14, γιατί πρέπει να τηρούμε το πρωτόκολλο», αναφέρει ο οδοντίατρος κ. Κατσαρός στην κάμερα του «LIVE NEWS»

Στην είσοδο ενός ιατρείου στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν ειδικές στολές για τους πελάτες, ποδονάρια, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά. 

Στην αίθουσα αναμονής, στο σαλονάκι του ιατρείου, δεν επιτρέπεται πλέον να βρίσκεται κανένας, ούτε ένας ασθενής. Οι ιατροί φορούν στολές μια χρήσης, γάντια, μάσκες, ασπίδες, σκουφάκια. 

Ο κ. Κυριάκος Κατσαρός, μίλησε στην κάμερα του «LIVE NEWS» για το πως γίνεται μια επίσκεψη στον οδοντίατρο στην εποχή του κορωνοϊού. 

«Είχαμε από πριν μέτρα ασφάλειας, απλώς πλέον επικαιροποιήσαμε τα μέτρα ασφάλειας. Όταν θα πάρει ο ασθενής να κλείσει το ραντεβού του, τον ρωτάμε αν έχει συμπτώματα. 

Έπειτα κλείσαμε το ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα, η ασθενής έρχεται με την μάσκα της, γίνεται η χειρουργική πράξη και μετά μεσολαβεί ένα μισάωρο ώστε να αεριστεί ο χώρος. 

Οι πελάτες πλέον δεν ξεπερνούν τους 14, παρότι δουλεύουμε 12-13 ώρες γιατί πρέπει να τηρούμε το πρωτόκολλο, όταν προ κορωνοϊού είχαμε 50 πελάτες»

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 08/05/2020