Πολιτισμός

Ο Νταλάρας και το MEGA άνοιξαν ένα παράθυρο στην ψυχή μας

08.05.2020 | 22:31 Eνσωμάτωση

Ο Γιώργος Νταλάρας σαν καπετάνιος της μουσικής, μπάρκαρε με καράβι του το MEGA, λίγο μετά τις 23:00 σε ένα ταξίδι μελωδιών και άνοιξε ένα παράθυρο στις ψυχές μας.

«Ευτυχώς περάσαμε από την καραντίνα, τα δύσκολα πέρασαν, αλλά πρέπει να έχουμε το νού μας», είπε ο Γιώργος Νταλάρας μετά την πρώτη του ερμηνεία.

Μαζί και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας ακόμα και με τους μουσικούς του, ο Έλληνας τραγουδιστής, ανέφερε ότι: «Η μουσική είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τους ανθρώπους, δεν λογαριάζει φυλές, χρώματα. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη που έχει ο άνθρωπος. Με υπομονή και σύνεση θα τα καταφέρουμε». 

Η αποψινή βραδιά θα είναι γεμάτη με τραγούδια που μας φέρνουν πιο κοντά, μια ανάσα θα βρεθούμε ο ένας από τον άλλον, νοερά όπως επιβάλλουν οι συνθήκες.

«Μην μου κακιώσετε», ζήτησε στους τηλεθεατές του MEGA ο Έλληνας καλλιτέχνης «δεν θα πούμε τα τραγούδια που τραγούδησα στους δίσκους μου, ένιωσα ότι έχουμε κάποιες άγκυρες που μας κρατάνε, αυτές οι άγκυρες στο κομμάτι του τραγουδιού ειναι ο Τσιτσάνης και ο Θεοδωράκης»

Τι κι αν οι συναυλίες έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας; Απόψε οι ερμηνείες του Γιώργου Νταλάρα θα μετατρέψουν όλη την Ελλάδα σε μια τεράστια μουσική σκηνή.

Τα μηνύματα των τηλεθεατών ξεκίνησαν άμεσαν να ντύνουν τη μουσική βραδιά. «Άλλη μια Παρασκευή φωτιά!», «Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε αλλά εμείς μένουμε σπίτι για τον Νταλάρα», «αυτοκαραντίνα για τον Νταλάρα»!

Μαζί με τον μοναδικό ερμηνευτή σπουδαίοι καλεσμένοι

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση, όπου και πάλι η μουσική γίνεται ο συνδετικός μας κρίκος, θα τραγουδήσουν και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. 

Ο Κώστας Γαβράς από το Παρίσι θα στείλει το δικό του μήνυμα ενώ μια εμφάνιση-έκπληξη θα κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο, ο Γιώργος Νταλάρας μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών του MEGA και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 08/05/2020