Ελλάδα

Ξάδελφος 30χρονου νεκρού στο MEGA: Θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας χωρίς να υπάρξει συνέχεια

08.05.2020 | 10:51 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο ξάδελφος του 30χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του φερόμενου ως δράστη 29χρονου γείτονά του, το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης, Γιώργος Ξυλούρης.

«Ήταν μια κακή ώρα, πενθούμε δυο ανθρώπους Ανωγειανούς», δήλωσε ο κ. Ξυλούρης, ενώ εξέφρασε την επιθυμία και τη διάθεση της οικογένειας, αλλά και ολόκληρης της Ανωγειανής κοινωνίας να κρατήσει ήπιους τόνους ώστε να μην υπάρξει συνέχεια στην υπόθεση.

Για το μοιραίο βράδυ, υποστήριξε πως υπήρξαν αρκετοί μάρτυρες οι οποίοι θα καταθέσουν προσεχώς. «Εμείς και η άλλη οικογένεια θέλουμε να λάμψει η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κρατήσουν ήπιος τόνους και να μην υπάρχουν πυροδοτήσεις από εξωτερικούς παράγοντες.

«Αν ο μακαρίτης φταίει, είμαστε σε θέση να σηκώσουμε ό ,τι μας αναλογεί χωρίς να έχουμε περαιτέρω ιστορίες. Θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας», δήλωσε εκφράζοντας την πλευρά της οικογένειας Ξυλούρη.

Σχετικά με το όπλο του συμβάντος και τις κατηγορίες από πλευράς του συνηγόρου του κατηγορουμένου περί μη γνησιότητας του όπλου, ο κ. Ξυλούρης υποστήριξε πως η οικογένεια παρουσίασε το αυθεντικό όπλο και πως έχει ορίσει ειδικό εμπειρογνώμονα για την εξέταση του DNA, από την οποία θα λάμψει η αλήθεια.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 08/05/2020