Ελλάδα

Ανώγεια: Στα όπλα κρυμμένη η αλήθεια για το διπλό φονικό

08.05.2020 | 20:45 Eνσωμάτωση

Φως στην υπόθεση του διπλού φονικού στα Ανώγεια αναμένεται να ρίξουν τα τελικά πορίσματα και οι βαλλιστικές εκθέσεις για τα όπλα, που αναμένουν οι δικαστικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν και τα δυο όπλα που είχαν σταλεί προς εξέταση.

Το διπλό φονικό στα Ανώγεια, με θύματα τον 30χρόνο, Γ.Ξ. και τον 60χρόνο, Λευτέρη Καλομοίρη εξακολουθεί να συγκλονίζει την Κρήτη. Μέλη της οικογένειας του Γ.Ξ., μιλώντας στο MEGA ζητούν να φανεί η αλήθεια ενώ πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως οι αρμόδιες αρχές καταλήγουν στην εκδοχή ότι χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο όπλα, καθώς από τη βαλλιστική φέρεται να ταυτοποιήθηκαν τα διαφορετικά είδη από τους κάλυκες.

Συγκεκριμένα ο αδελφός του 30χρόνου κτηνοτρόφου ο οποίος και παρέδωσε στην αστυνομία το δεύτερο όπλο είπε στην εκπομπή LIVE NEWS.

Ο ξάδελφος του 30χρόνου κτηνοτρόφου κάνει λόγο για «κακιά ώρα» και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι το κακό θα μείνει εδώ. Όπως λένε τα μέλη της οικογένειας του Γ.Ξ. αυτό που επιθυμούν είναι αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο 29χρόνος κατηγορούμενος, γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, από προχθές έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 08/05/2020