Ελλάδα

Η κάμερα του MEGA στη νυχτερινή Αθήνα: Ποιες περιοχές αγνόησαν τις συστάσεις

07.05.2020 | 16:51 Eνσωμάτωση

Η κάμερα του «LIVE NEWS» περιηγήθηκε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και κατέγραψε την κίνηση οχημάτων και πολιτών. 

Στη Μαρίνα Φλοίβου,  ώρα: 20.30, η κάμερα πηγαίνει προς την είσοδο της Μαρίνας. Στην διαδρομή συναντάει αυτοκίνητα, ποδήλατα και κόσμο να περπατάει. Η ίδια εικόνα όταν η κάμερα γυρνάει προς την άλλη κατεύθυνση (Τροκαντερό).

Στην παραλιακή, περίπου 20.45, η κάμερα ξεκινάει να τραβάει από τον Φλοίσβο προς την περιοχή της ΕΔΕΜ. Υπάρχει κόσμος ο οποίος πηγαίνει βόλτα, ωστόσο μόλις η κάμερα περάσει το Άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου η κινητικότητα είναι πιο έντονη.

Στην περιοχή της Γλυφάδας, ώρα 21.15, ο κόσμος κυκλοφορεί και στο παραλιακό μέρος της περιοχής αλλά και στον κεντρικό δρόμο και την πλατεία. Κόσμος κάθεται σε παγκάκια, περπατάνε. Υπάρχει και αστυνομία. Αλλά όλα είναι σαν μια καθημερινή μέρα με πλανόδιους μουσικούς.

Στο Σύνταγμα, ώρα 21.45, η εικόνα είναι πιο ήσυχη. Αμάξια κυκλοφορούν στον δρόμο έξω από την Βουλή. Έξω από την Βουλή υπάρχουν και λίγα άτομα (10 το πολύ) τα οποία διαδηλώνουν για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο. έχει και αστυνομία στις γωνίες.

Στο Κολωνάκι στις  22.00 δεν υπήρχε καθόλου κόσμος στον δρόμο, ελάχιστα αυτοκίνητα.

Στο Παγκράτι, σε αντίθεση από το Κολωνάκι, κόσμος υπάρχει έξω από μαγαζιά. Γενικά υπάρχει κόσμος, όχι αμάξια, αλλά άτομα που κάθονται έξω από μαγαζιά στην πλατεία Βαρνάβα.