Πολιτισμός

Γ. Νταλάρας στο MEGA: Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτό που μας βρήκε

07.05.2020 | 11:16 Eνσωμάτωση

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στο «MEGA Mag» για την εμφάνισή του στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής, όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη. 

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για το αφιέρωμα «Μένουμε Σπίτι με τον Γιώργο Νταλάρα» που θα προβληθεί στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής και την προσπάθεια που γίνεται από όλους, ώστε να ξεπεραστούν οι δύσκολες συνθήκες της εποχής. 

«Αυτό που ζούμε είναι ασύμμετρο, μας αφήνει άφωνους και ανίκανους να αντιδράσουμε» υποστήριξε ο γνωστός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει. «Να είμαστε πιο ενωμένοι» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

Όπως είπε, οι τηλεθεατές του «Μεγάλου Καναλιού» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη. «Ήθελα να πάω πίσω στα παιδικά μου χρόνια» ανέφερε ο Γ. Νταλάρας συμπληρώνοντας: «Είναι η αγνή εικόνα του ελληνικού τραγουδιού. Έκαναν και οι δύο την επανάστασή τους για την εποχή που ζούσαν». 

Για τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μουσική βραδιά, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε πως όλοι οι συντελεστές τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ για το κομμάτι που θα ανοίξει το αφιέρωμα είπε ότι θα είναι το «Από το παράθυρό σου» του Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας.