Ελλάδα

Ανώγεια: Ο «ορφανός» κάλυκας και ο ρόλος ενός ακόμη προσώπου θα ρίξουν «φως» στο διπλό φονικό

07.05.2020 | 17:36 Eνσωμάτωση

Ο «ορφανός» κάλυκας και ο ρόλος ενός ακόμη προσώπου, αναμένεται να φωτίσουν τις ακριβείς συνθήκες του διπλού φονικού στα Ανώγεια που βύθισε στο πένθος δυο οικογένειες.

Ο 29χρονος που οδηγήθηκε στις φυλακές μετά την απολογία του, επιμένει ότι το όπλο που είχε μαζί του ο 30χρονος Γ.Ξ. δεν είναι αυτό που παρέδωσε η οικογένειά του στις Αρχές, ενώ την ίδια ώρα η πλευρά του κτηνοτρόφου, υποστηρίζει ότι θα έρθουν στο φως στοιχεία που θα τα ανατρέψουν όλα.

Πλέον, ο 29χρονος που κατηγορείται για το διπλό φονικό, βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές των Χανίων, αναμένοντας πια, τη δίκη του. Η περιγραφή του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, διεκόπη αρκετές φορές από τα ξεσπάσματά του σε λυγμούς.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, τη στιγμή που είδε τον γιο της να οδηγείται στις φυλακές, αλλά και τα αδέλφια του, που περίμεναν σιωπηλά έξω από τα δικαστήρια, να τον ξαναδούν, έστω και για λίγο.

Πάντως, μέλη και από τις δύο οικογένειες, αλλά και οι συγχωριανοί τους, θέλουν να πρυτανεύσει η λογική με γνώμονα την αλήθεια που σύντομα θα αποκαλυφθεί.