Ελλάδα

Ν. Ρήγας στο MEGA: Χρειάζεται ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών τμημάτων

06.05.2020 | 09:43 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγας για το φαινόμενο που σημειώθηκε σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής όταν εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν και πραγματοποίησαν πάρτι με ποτά και μουσική, ενώ έγιναν και επεισόδια μεταξύ των παρευρισκόμενων και της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρήγα, σκοπός της επέμβασης της αστυνομίας ήταν η διάλυση του πλήθους και όχι η περαιτέρω ένταση που μπορεί να πυροδοτήσει καταστάσεις, ενώ σημείωσε πως θα ληφθούν μέτρα το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα.

Καθώς στο σημείο συγκεντρώνονται άτομα από όλες τις περιοχές της Αθήνας και γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με τον κ. Ρήγα, «πρέπει να υπάρχει ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών τμημάτων κάθε δήμου».

«Κάποιοι έχουν εκλάβει την επιστροφή στην κανονικότητα ως επιστροφή και σε όλες τις πράξεις ανομίας όπως και στο παρελθόν, η αστυνομία δε θα το επιτρέψει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως πρέπει να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.