Πολιτισμός

Δ. Μπάσης στο MEGA: Η φωνή μου θέλω να είναι η φωνή των ανθρώπων πίσω από μας

06.05.2020 | 11:26 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης για το ζήτημα των καλλιτεχνών και την απώλεια των καλοκαιρινών εσόδων λόγω ακύρωσης όλων των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αλλά και για τη συμμετοχή του στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί από τον Γιώργο Νταλάρα την Παρασκευή (8/11, 23:00) στο μεγάλο κανάλι.

Ο ίδιος αισθάνεται μεγάλη τιμή για τη συμμετοχή του στο αφιέρωμα  για τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Βασίλη Τσιτσάνη, όπου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Για το ζήτημα των καλλιτεχνών, ο κ. Μπάσης υποστήριξε πως «το θέμα δεν είναι οι 50-60 προβεβλημένοι καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής που έχουν ένα απόθεμα για να μπορέσουν να αντέξουν κάποιους μήνες αυτή την πολύ βαριά κρίση», αλλά οι άνθρωποι πίσω από αυτούς «Η φωνή μου θέλω να είναι η φωνή των ανθρώπων πίσω από μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πολιτισμός αυτήν την περίοδο υποφέρει», τόνισε και εξέφρασε την ελπίδα πως η πολιτεία θα μεριμνήσει και για αυτόν τον κλάδο και θα βρεθεί ένας οδικός χάρτης για τους καλλιτέχνες.