Ελλάδα

Θρίλερ με το φονικό στα Ανώγεια – Ποιες εκδοχές εξετάζουν οι αρμόδιες Αρχές

05.05.2020 | 17:49 Eνσωμάτωση

Ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν που συγκλόνισε την Κρήτη.

Ακόμα μία αιματηρή βεντέτα συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Ανώγεια. Δύο άνδρες, 63 και 30 ετών, έπεσαν νεκροί μετά από έντονη λογομαχία σε γειτονιά του Περαχωρίου Ανωγείων.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν και γείτονες.

Ο Δημοσιογράφος Εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες από τις έρευνες που διεξάγονται. 

Η ελληνική αστυνομία αναγνωρίζει ότι οι οικογένειες και των δύο θυμάτων είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, δεν πυροδωτούν το κλίμα και προσπαθούν να μην υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη φερόμενη βεντέτα. 

Υπάρχουν συνεχείς ενδείξεις και πληροφορίες για το περιστατικό της αιματηρής συμπλοκής και του θανάτου του 63χρονου και του 30χρονου, με την εμπλοκή του γιού του πρώτου, όπως εμφανίζεται στην αρχική εκδοχή.

Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο, ο 30χρονος να μην ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 63χρονο και ο τελευταίος να έχασε την ζωή του από τα πυρά του γιού του, που τον στόχευσε κατά λάθος. Ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή και άλλου ατόμου στο αιματηρό συμβάν. 

Όλα αυτά θα προκύψουν από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και την βαλιστική έρευνα.