Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα, δηλαδή την Τετάρτη και την Πέμπτη, με τοπικές βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης, για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Την Τετάρτη, μέχρι και το μεσημέρι, ο καιρός θα είναι πολύ καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες νεφώσεις που ίσως πυκνώνουν τοπικά. Ωστόσο, από το μεσημέρι και έπειτα, κυρίως στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι περισσότερες με την μορφή μπόρας. Τα φαινόμενα προς το απόγευμα αναμένεται να επηρεάσουν και νοτιότερες περιοχές.
Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως και 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες, και από το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.