Ελλάδα

Πήραν «φωτιά» ψαλίδια και βούρτσες

04.05.2020 | 19:49 Eνσωμάτωση

Τις πόρτες για το κοινό άνοιξαν σήμερα κομμωτήρια και κουρεία, επιχειρώντας να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση. Επιχειρηματίες και εργαζόμενοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες λειτουργίας και στα μέτρα προστασίας που υποχρεούνται πλέον να τηρούν.

Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα είναι γεγονός. Τα κομμωτήρια άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους για τον κόσμο, (πλάνο από σβηστά φώτα-ανάβουν όλα) που ανυπομονούσε να τα επισκεφθεί.

Σύμφωνα με την Σοφία, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, όλο το προσωπικό θα θερμομετρείται πριν εισέλθει στον χώρο και θα δουλεύει σε βάρδιες, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Μετά από 45 μέρες, ξεκινούν οι υπηρεσίες του κομμωτηρίου. Τόσο οι πελάτες, όσο και το προσωπικό φοράνε προστατευτικές μάσκες.

Η ώρα είναι 7 το πρωί και η Ελισσάβετ άνοιξε και πάλι τα ρολά του κομμωτηρίου της και ήδη, εξυπηρετεί τον πρώτο της πελάτη.

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια και τα κουρεία. Από τις ?07:00 έως τις 22:00 τις καθημερινές και από τις 7:00 έως τις 21:00 το Σάββατο.