Ελλάδα

Χαλάρωση μέτρων – συναγερμός στις Αρχές

03.05.2020 | 19:44 Eνσωμάτωση

Λίγες ώρες απομένουν για την υποχρεωτική χρήση των sms για κάθε μετακίνηση των πολιτών, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βγήκαν στις παραλίες για έναν περίπατο. Υπήρξαν όμως και οι πιο ευρηματικοί οι οποίοι αφού δεν μπόρεσαν να απολαύσουν το υγρό στοιχείο για τις προπονήσεις τους, επέλεξαν την παραλία της Θεσσαλονίκης για να κάνουν wind skate.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αρκετοί συμπολίτες μας βγήκαν και σήμερα να κάνουν την βόλτα τους κοντά στη θάλασσα έχοντας μαζί τους τις βεβαιώσεις μετακίνησης οι οποίες είναι απαραίτητες για την έξοδο μας από το σπίτι μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Από το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου όμως ξεκινάει η χαλάρωση των περιοριστικών και το sms στο 13033 που μπήκε στη ζωή με την πανδημία του Κορωναίου θα είναι παρελθόν.

Και στη Θεσσαλονίκη όμως οι κάτοικοι βγήκαν στην παραλία της πόλης και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν με τον άνεμο.

Λάτρεις των extreme sports ήρθαν εδώ στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης και έκαναν wind skate ένας ευφάνταστος τρόπος για να συνδυάσουν το skateboard με το windsurfing

Όσο διαρκεί η καραντίνα και δεν μπορούμε να πάμε στη θάλασσα να κάνουμε το windsurfing και το καιτ που αγαπάμε το σεβόμαστε και τη Δευτέρα που θα μπορέσουμε θα πάμε και στη θάλασσα , μέχρι τότε φέρνουμε τη θάλασσα στη στεριά.

Και στην Πάτρα όμως οι συμπολίτες μας πήγαν μία βόλτα στην παραλία.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ τα μέτρα μπορεί να χαλαρώνουν όμως οι Αρχες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Στις 18 Μαΐου θα απελευθερωθούν πλήρως οι μετακινήσεις και θα επιτρέπεται κάποιος οδηγός να πάει με το αυτοκίνητο και εκτός νομού.