Ελλάδα

Πως θα δοκιμάζουμε ρούχα – οι κανόνες και τα μέτρα στα καταστήματα ένδυσης

03.05.2020 | 18:51 Eνσωμάτωση

Ο Θοδωρής Καπράλος, ιδιοκτήτης καταστημάτων ένδυσης λιανικής πώλησης, μίλησε στην εκπομπή του MEGA για τους νέους κανόνες που θα τηρούνται στα καταστήματα ένδυσης

Ο κ. Καπράλος τόνισε πως με αίσθημα ευθύνης και πάντα βάσει των οδηγιών της κυβέρνησης θα ανοίξουν και τα καταστήματα ένδυσης – υπόδησης εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας τόσο των υπαλλήλων όσο και των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες με αυξημένη κοινωνική ευθύνη και προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, έχουμε οργανώσει και συνεχίζουμε να οργανώνουμε τις επιχειρήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να υποδεχτούμε τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο. 

 Θα υπάρχουν αντισηπτικά στους χώρους, έχουν ήδη γίνει καθαρισμοί και θα συνεχίσουν να γίνονται όσο τα καταστήματα θα είναι σε λειτουργεία. 

Δεν έχουμε αυτή την στιγμή πληροφόρηση για το αν είναι επικύνδινη η δοκιμή των ρούχων. Το Υπουργείο έχει δεσμευτεί να μας δώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούμε.

Είμαστε σε αναμονή των ειδικών, να μας δώσουν τις πρακτικές λεπτομέρειες. Βγαίνοντας ο ένας πελάτης θα τηρούνται οι προϋποθέσεις για να μπει ο επόμενος»