Ελλάδα

Διπλό φονικό στα Ανώγεια – Φόβοι για βεντέτα

03.05.2020 | 20:26 Eνσωμάτωση

Για ασήμαντη αφορμή, στο πένθος βυθίστηκε το χωριό Περαχώρι των Ανωγείων, στην Κρήτη, όταν δυο άτομα έπεσαν νεκρά μετά από καβγά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου. Ένας 63χρονος μαντιναδολόγος τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν 30χρονο συγχωριανό του, ενώ λίγο μετά, ο γιος του θύματος, ανταπέδωσε το χτύπημα, σκοτώνοντας με έξι σφαίρες τον δράστη.

Το ασθενοφόρο αποχωρεί μαζί με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης και κατευθύνεται στο νοσοκομείο. Μεταφέρει τον έναν από τους δύο νεκρούς του χτεσινού φονικού.

Η λογομαχία που άναψε τα αίματα. Ήταν περίπου 10 το βράδυ του Σαββάτου όταν ξέσπασε άγριος καβγάς στο Περαχώρι Ανωγείων, μεταξύ του 30χρονου θύματος με τον γιο του 63χρονου επίσης νεκρού.

Σύμφωνα πληροφορίες που έρχονται με το σταγονόμετρο ο 30χρονος πατέρας δέχθηκε άγρια επίθεση, ενώ με την παρέμβαση τρίτων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν.

Ωστόσο δεν έληξε εκεί το επεισόδιο. Ο 30χρονος επέστρεψε οπλισμένος.

Ο 63χρονος θέλοντας να τον σταματήσει για να μην ξεφύγει η κατάσταση μπήκε στην ανάμεσα στον 30χρονο και τον γιο του. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο 63χρονος έπεσε νεκρός.

Στη συνέχεια της συμπλοκής πέφτει νεκρός και ο 30χρονος που δέχτηκε 6 ή κατά άλλες πληροφορίες 8 σφαίρες, ενώ υπήρξε και τραυματισμός ενός ακόμα 30χρονου που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Σήμανσης και της Ασφάλειας βρίσκονται στα Ανώγεια, όπου ερευνούν τα στοιχεία και τα ευρήματα για να πέσει φως στην υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως γύρω στις 03:00 το πρωί, η σορός του 30χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου εκείνη του 63χρονου, όπου θα γίνουν ιατροδικαστικές εξετάσεις.