Πολιτισμός

Πρωτομαγιά στο MEGA με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της

01.05.2020 | 20:49 Eνσωμάτωση

Την Άννα Βίσση θα μπορέσουν να απολαύσουν απόψε το βράδυ της Πρωτομαγιάς οι τηλεθεατές του MEGA, σε μια ειδική εκπομπή με πολύ μουσική και παρεμβάσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων.

Η έκπληξη, με το μήνυμα του προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, συγκίνησε την αγαπημένη ερμηνεύτρια, ενώ η ίδια αφιέρωσε σε επικοινωνίες μέσω Skype τα τραγούδια που αγαπούν, στα εγγόνια της, τη Μαρία Σάκκαρη, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον γνωστό σχεδιαστή Ζαν Πωλ Γκωτιέ.

Ραντεβού λοιπόν απόψε στις 11 στο ΜEGA για μια αλλιώτικη βραδιά με μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.

Πολιτισμός

Πρωτομαγιά στο MEGA με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της

01.05.2020 | 07:12 Eνσωμάτωση

Την Άννα Βίσση θα μπορέσουν να απολαύσουν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA σε μια ειδική εκπομπή με πολύ μουσική και παρεμβάσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων. 

Ραντεβού και πάλι στο ΜEGA για μια αλλιώτικη βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του MEGA, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες.

«Μένουμε στο Σπίτι» με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της σήμερα στις 11 το βράδυ μόνο στο ΜEGA.