Πολιτική

Ολ. Γεροβασίλη στο MEGA: Να μιλάμε για εκλογές εν μέσω πανδημίας είναι τουλάχιστον ανεύθυνο

01.05.2020 | 11:06 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτική Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη για το σενάριο πρόωρο εκλογών και την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Να συζητάμε για εκλογές εν μέσω πανδημίας είναι τουλάχιστον ανεύθυνο», δήλωσε η κυρία Γεροβασίλη και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να σώσει το προσωπικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη με το υπερτροφικό εγώ και την αλαζονεία στις τοποθετήσεις του, καθώς επίσης και να μη χάσει τα δημοσκοπικά ποσοστά της δημοφιλίας του.

Εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνηση φοβάται ότι ο χρόνος μετρά εις βάρος της και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επεξεργάζεται τέτοια σενάρια περί εκλογών. 

«Θα κριθεί από τους Έλληνες πολίτες η εμπιστοσύνη προς μια κυβέρνηση η οποία εν μέσω πανδημίας εξετάζει τη μέθοδο διαφυγής της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μίλησε ακόμα για τα εργασιακά δικαιώματα και πόσο αυτά πλήττονται στην περίοδο που διανύουμε. «Το κύριο μέλημα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι στο πώς οι πολίτες θα αισθανθούν ότι δε χάνουν τη ζωή τους», υποστήριξε και τόνισε πως τα προβλήματα είναι μπροστά μας και θα είναι για καιρό.