Πολιτισμός

Ν. Αναστασιάδης στο MEGA: Όλη η Κύπρος νιώθει υπερηφάνεια για την Άννα Βίσση

01.05.2020 | 23:42 Eνσωμάτωση

Μια ιδιαίτερης σημασίας «συνάντηση» είχε η Άννα Βίσση στο μουσικό της ταξίδι που πήρε μαζί της όλη την Ελλάδα, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο.

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους – φίλους της, και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.  

«Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εκλαμβάνω ότι απευθύνονται σε όλους τους συμπατριώτες μας που επέδειξαν για άλλη μία φορά αυτοέλεγχο, πειθαρχία και πίστη. Δεν είναι τυχαίο, Άννα μου, πως σήμερα είμαστε χώρα αναφοράς για την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας», ανέφερε οκ. Αναστασιάδης.

«Βεβαίως, γνωρίζω πως ο δρόμος είναι μακρύς και το νήμα της νίκης απέχει. Το άγνωστο της συμπεριφοράς του κορωνοϊού δεν επιτρέπει εφησυχασμό ούτε αυτοϊκανοποίηση. Εξάλλου οι δοκιμασίες δεν περιορίζονται στις συνέπειες που έπληξαν ή πλήττουν την υγεία. Επεκτείνονται δυστυχώς και στην αγωνία του αύριο για χιλιάδες εργαζόμενους αλλά και επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

«Σήμερα, μέρα της Πρωτομαγιάς, μου δίνεις την ευκαιρία να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα. Το κράτος θα συνεχίσει να αποτελεί την ασφάλεια των εργαζομένων. Αυτό που με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθώ είναι οι επιτυχίες της Ελλάδας. Φαίνεται πως μέσα στη φύση του Έλληνα είναι να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Νιώθω, όπως και όλοι οι Κύπριοι, ιδιαίτερα υπερήφανος για την καταξίωσή σου», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.

«Η αποψινή σου συναυλία αποτελεί «ένεση» ελπίδας για όσους περιορισμένοι στο σπίτι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας. Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου. Ευχές για ό,τι καλύτερο σε εσένα, τον ελληνικό λαό, και τους απανταχού Έλληνες», είπε κλείνοντας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.