Πολιτισμός

Η Άννα Βίσση βάζει «φωτιά» στην καραντίνα

01.05.2020 | 22:40 Eνσωμάτωση

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές του MEGA η απόλυτη ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, έστειλε μήνυμα «πως όλο αυτό ήταν ένα σύννεφο περαστικό» και ξεκίνησε να μας ταξιδεύει...

«Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση», όπως μας είπε και η ίδια αφού περιπλανήθηκε στην πλανεύτρα άδεια Αθήνα.

«Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς» και η Άννα Βίσση μας κάλεσε να «θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε να ερωτευτούμε»

Εξάλλου «ένα σύννεφο περαστικό ήταν και αυτό καρδιά μου»…

…«στ'ορκίζομαι όλα είναι όπως παλιά»!

Σε μια εποχή μου συνηθίσαμε να αγαπάμε από απόσταση, να τραγουδάμε από απόσταση, να εκφραζόμαστε από απόσταση, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα με τραγούδια διαχρονικά, με μελωδίες σαγηνευτικές, θα διώξει τις αγωνίες και τις ανησυχίες μας. 

«Οχι… όχι… το χέρι δε στο αφήνω. Οχι… όχι… δεν πάω πουθενά», τραγούδησε στο MEGA. 

Έτοιμη να αγκαλιάσει κάθε έναν από μας και μέσα από τα τραγούδια της και τους μοναδικούς της καλεσμένους να μας δώσει φως στο σκοτάδι της πανδημίας. 

Τα μηνύματα των τηλεθεατών ξεκίνησαν αμέσως, «Το πιο ωραίο καραντινάτο βράδυ», «Άννα ζούμε για να σε ακούμε», «Ένα μεγάλο μπράβο στο Mega».

Η Άννα Βίσση και οι μουσικοί της έχουν δώσει μια «υπόσχεση», αυτή τη βραδιά κανείς δεν θα είναι μόνος.

Σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα, σε μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις, θα είμαστε όλοι μαζί. Παρότι μακριά όπως επιτάσσουν οι καιροί.

Μαζί της; Σπουδαίοι καλεσμένοι

Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα στείλει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή.

Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι της, ανάμεσά τους, η κόρη της Σοφία Καρβέλα, ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη και η μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα θα βρεθούν κοντά της, μέσω skype, μιλώντας μαζί της, με ένα ξεχωριστό τρόπο για ό,τι τους συνδέει.

Μέχρι την άρση των μέτρων, μέχρι να δώσουμε ραντεβού μαζί της κάπου έξω, οι μελωδίες των τραγωδιών της θα μας προσφέρουν μια πνοή ελπίδας και δύναμης ώστε να συνεχίσουμε όλοι, τον προσωπικό μας αγώνα.