Θαυμάστρια του Σάμαρη είπε το όνομά του ξυπνώντας από κώμα

Ο αθλητισμός δείχνει το ευαίσθητο πρόσωπο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στην περίοδο του κορωνοϊού. 

Ο Ανδρέας Σάμαρης συνομίλησε με Πορτογαλίδα θαυμάστριά του, που ξύπνησε από κώμα και η πρώτη της λέξη ήταν το όνομα του διεθνή Έλληνα μέσου της Μπενφίκα.

Ο Ανδρέας Σάμαρης κάλεσε μέσω Skype την Ισαμπέλ Γκόμεζ για να της ευχηθεί περαστικά.

Η Πορτογαλίδα ξύπνησε πριν από λίγες ημέρες από κώμα, στο οποίο βρισκόταν έπειτα από τροχαίο ατύχημα και η πρώτη λέξη που είπε ήταν «Σάμαρης». Και τούτο διότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του διεθνή Έλληνα μέσου της Μπενφίκα.

Αμέσως η πορτογαλική ομάδα κινητοποιήθηκε και έφερε σε επαφή, μέσω Skype, όμως, λόγω του κορωνοϊού, την κοπέλα με τον Σάμαρη.

Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής στέλνει μήνυμα συλλογικής προσπάθειας για να έρθει η νίκη απέναντι στην πανδημία, μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντιέγκο Μαραντόνα και Λίο Μέσι.

Κι ενώ στην Αργεντινή περιμένουν να ξεπεραστεί η πανδημία και να αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, στην Ιταλία σκέφτονται την οριστική διακοπή της Serie Α. Σε τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Ιταλών Ποδοσφαιριστών με όλους τους εμπλεκόμενους τέθηκε στο τραπέζι η συγκεκριμένη πρόταση.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο