Αθλητικά

O Παρ Ζέτερμπεργκ μιλά στο «MEGA Sports Weekend» για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Σουηδία

29.03.2020 | 14:24 Eνσωμάτωση

Συνομιλία με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Παρ Ζέτερμπεργκ είχε η εκπομπή «MEGA Sports Weekend», ο οποίος μίλησε για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Σουηδία.

«Είμαι στη Σουηδία, όπου ζω. Σχετικά με τη διαφορετική προσέγγιση που έχει η Σουηδία στο θέμα του κορωνοϊού, μένει να δούμε τα αποτελέσματα στην πορεία. Για την ώρα όλα είναι ανοιχτά.

Εγώ ζω σε μια μικρή πόλη και η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι στη Στοκχόλμη.

Εδώ, μπορούμε να πάμε ακόμα στο γυμναστήριο, σε ένα εστιατόριο, μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα». 

Ο Ζέκερμπεργκ, που απολύθηκε από την Άντερλεχτ λόγω της κρίσης του κορωνοϊού αλλά και κάποιων οικονομικών προβλημάτων, είπε ότι δεν το περίμενε. 

«Δεν ήξερα πως ο κορωνοϊός θα μπορούσε να επηρεάσει τους συλλόγους» είπε.

Για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, τόνισε πως ακόμα παρακολουθεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ξέρει πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, μπροστά από τον ΠΑΟΚ, και έχει ακόμη καλές επαφές με τον Κριστιάν Καρεμπέ, μιλούν στο τηλέφωνο, ή επικοινωνούν με μηνύματα.

«Προσπαθώ να παρακολουθώ όσο καλύτερα μπορώ τις ομάδες που αγωνίστηκα. Είδα το ματς με την Άρσεναλ, ήταν ένα καλό παιχνίδι.

Πέρασα τέλεια στον Ολυμπιακό, είχαμε μια φανταστική ομάδα με φανταστικούς παίκτες. Ήμουν πολύ τυχερός» είπε μεταξύ άλλων ο Ζέτερμπεργκ.